Istoric

Infiintata in anul 2002, RTS Electro are ca domeniu de activitate importul, exportul si distributia de echipamente electrice si automatizari pentru instalatii electrice de joasa si medie tensiune, oferind de asemenea si competenta în proiectarea tablourilor de automatizare, inclusiv a celor cu automate programabile, atat pentru aplicatii industriale, comerciale, cat si rezidentiale.

Ca urmare a cerintelor existente pe piata romaneasca si din dorinta de a crea cele mai performate produse si de a fi in pas cu evolutiile tehnologice, incepand din anul 2006 in cadrul companiei s-a implementat un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001:2000 (ulterior ISO 9001:2008) certificate de SGS.

Incepand cu anul 2007, firma noastra a pus bazele unui departament de productie, a investit in oameni, produse si echipamente, avand astazi la dispozitie personal cu inalta calificare si o unitate de productie moderna in care pot fi echipate tablouri electrice complexe, sau se pot efectua diverse prelucrari si servicii care constituie un real suport pentru clienti.

In anul 2008 ne-am extins businessul si in Bulgaria si am inceput dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu General Eelctric, Pfannenberg, Tempa Pano, Jean Muller si nu numai.

Folosind produse si echipamente de calitate, de la producatori consacrati (General Electric, Circutor, Finder, Tempa Pano, Stego, Pfannenberg, Wieland, Pollmann Elektrotechnik, Canal Plast, Gindre), produsele noastre sunt capabile sa raspunda exigentelor actuale si celor de viitor, in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica a locuintelor, spatiilor comerciale sau industriale.

In 2014 am pus bazele unor parteneriate cu companii din Olanda si Germania, fiind astazi activi in cinci tari europene – Romania, Bulgaria, Germania, Olanda si Ungaria.

In acesti 15 ani de activitate, am devenit o companie de sine statatoare, cu o cifra de afaceri impresionanta si cu 15 angajati permanenti. Printre clientii multumiti care au ales sa colaboreze cu noi se numara OMV Petrom, JW Marriot Hotel, Carrefour, American International School Bucuresti si nu numai.

In prezent se lucreaza la o strategie de dezvoltare pe termen lung ce priveste largirea gamei de produse si servicii oferite clientilor nostri, cat si targetarea alort tari europene.

Solutiile rapide si sigure, calitatea si timpul scurt de raspuns sunt referinte care ne recomanda ca un partener de incredere.