Cateva dintre cele mai importante proiecte ale noastre:


Petrom City Bucuresti, Romania

Petrom City cuprinde cinci cladiri principale: doua cladiri administrative ovale, unite, numite acum "Infinity Building“, o constructie cu forma clasica, un centru de date, o centrala electrica de 5 MW si o cladire de parcare de 900 de locuri. In cadrul acestui proiect am furnizat panourile de automatizare BMS (Building Management Sistem) si in totalitate cablajul necesar serverelor din cladirea ce gazduieste centrul de date.


Banca Nationala a Romaniei

RTS Electro a furnizat un sistem dedicat supravegherii parametrilor electrici pentru cladirile istorice din Bucuresti, cat si pentru sucursalele din tara. Sistemul monitorizeaza, controleaza si protejeaza intreg echipamentul electric, folosind solutii oferite de producatorul si partenerul nostru CIRCUTOR.


JW Marriot Bucuresti, Romania

JW Marriott Grand Hotel este unul dintre cele mai grandioase si mai luxoase hoteluri din Bucuresti. In acest proiect am inlocuit vechiul sistem BMS (Building Management Sistem) cu tablouri si echipamente de automatizare, de ultima generatie. Aparatura cu care au fost echipate tablourile monitorizeaza, analizeaza si controleaza factorul de putere al energiei electrice utilizate, corectandu-l totodata.


Upground Offices Bucuresti, Romania

Upground Offices este o cladire de birouri de lux, situata in nordul Capitalei Romaniei. In cadrul acestui proiect am furnizat tablourile electrice echipate cu aparatura si echipamentele electrice necesare, dotate, de asemenea, special pentru a asigura protectie in caz de incendiu.


American International School Bucuresti, Romania

Pentru Scoala Americana, am furnizat integral instalatiile electrice si sistemul de management intergrat al utilitatilor. Sistemul ce monitorizeaza, controleaza si protejeaza toata gama de instalatii are la baza cele mai noi si competitive tehnologii din domeniu, furnizate de SIEMENS si GENERAL ELECTRIC.


Cathedral Plaza Bucuresti, Romania

Cathedral Plaza este o cladire de birouri situata in centrul Bucurestiului. Pentru acest client am furnizat panourile BMS (Building Management Sistem).


Carrefour Shopping Centre Bucuresti, Romania

Carrefour Shopping Mall face parte din lantul de hypermarketuri Carrefour si este printre cele mai mari si mai vechi din Romania. Pentru acest proiect RTS Electro a furnizat panourile electrice de distributie pentru zona de galerie destinata magazinelor partenere.


Willbrook Platinum Center Bucuresti, Romania

Willbrook Platinum Center este un complex pentru birouri situat la periferia Bucurestiului. Pentru acest proiect am furnizat panouri electrice de interior, pentru BMS (Building Management Sistem).


Cascade Park Plaza Bucuresti, Romania

Cascade Park Plaza este o cladire de birouri clasa A, situata in Bucuresti. Pentru acest client RTS a furnizat panourile BMS (Building Management Sistem).


Cora Hipermarket Bucuresti, Romania

Cora Romania face parte din Grupul Louis Delhaize, grup ce detine un lant impresionant de hipermarketuri. Pentru acest proiect RTS Electro a furnizat tablourile electrice de alimentare (generatoare si panouri ATS ) prevazute cu protectie impotriva incendiilor.