Conductor de aluminiu placat cu cupru

Cuponal-ul reprezinta un miez solid de aluminiu electrotehnic placat cu un strat exterior de cupru de inalta conductivitate extrudat prin procesul de Hydroextrudare.
Acoperirea prin placare cu cupru reprezinta in mod normal 15% din volum, cu exceptia anumitor dimensiuni la care cuprul reprezinta 20% din volum.
Scopul placarii cu cupru este de a sigila aluminiul si de a conferi o suprafata de racordare de cupru. Schema de mai sus ilustreaza distributia caracteristica a placajului de cupru pe o bara de Cuponal cu profil rectangular.

Ai nevoie de consultanță în alegerea produsului dorit?

Descriere Informații tehnice

Descriere

Cuponal-ul reprezinta un miez solid de aluminiu electrotehnic placat cu un strat exterior de cupru de inalta conductivitate extrudat prin procesul de Hydroextrudare. Acoperirea prin placare cu cupru reprezinta in mod normal 15% din volum, cu exceptia anumitor dimensiuni la care cuprul reprezinta 20% din volum. Scopul placarii cu cupru este de a sigila aluminiul si de a conferi o suprafata de racordare de cupru. Schema de mai sus ilustreaza distributia caracteristica a placajului de cupru pe o bara de Cuponal cu profil rectangular.
descarca documentatia PDF

Descarcă prezentarea completă a produsului

Informații tehnice

conductor de aluminiu placat cu cupru tehnic

Produse similare

Ai nevoie de consultanță în alegerea produsului dorit?

Nu ai găsit produsul dorit sau nu știi de ce produs ai nevoie? Contactează-ne și te ajutăm noi!